Word goed gevonden

Verbeter je vindbaarheid en werf meer klanten online met SEO. Goede SEO is als een prominente winkelstraatlocatie: klanten komen altijd langs jouw onderneming. Dit is een onmisbare stap in de online marketingstrategie voor elk toekomstbestendig bedrijf.

Doe een Goed Gevonden Check

Je wilt als ondernemer weten hoe jouw bedrijf een hogere posities in Google krijgt, meer verkeer naar je website trekt en dus meer leads verkrijgt. Daarom biedt Youvia vrijblijvend de Goed Gevonden Check. Die vertelt je:

  • Hoe goed je bedrijf nu online gevonden wordt
  • Wat je kan doen om je online vindbaarheid te verbeteren
  • Hoe Youvia je hierbij kan helpen

Hoe werkt de check?

In 3 stappen zorgen wij voor een complete Goed Gevonden Check voor jouw bedrijf:

  1. Vul het formulier in
  2. Een online marketing expert analyseert jouw website op vindbaarheid 
  3. We bellen je binnen 3 werkdagen terug en bespreken de resultaten en kansen voor jouw onderneming

Zoekmachine optimalisatie

Organisch zoekverkeer moet je verdienen. Trek meer bezoekers naar je website met zoekmachine optimalisatie, ook wel search engine optimization (SEO) genoemd. SEO bestaat uit:

  1. De tekst en beelden op je site (content)
  2. De technische kant van je site (techniek)
  3. Linkbuilding 

Google Mijn Bedrijf, SEO content en online reviews zijn voorbeelden om de online vindbaarheid van de bedrijf te vergroten. Goede SEO is hard en werken en meer dan enkel een geoptimaliseerde pagina om zoekmachines te behagen. Bij SEO-teksten verwerk je zoekwoorden strategisch in een tekst. Schrijf in de eerste plaats een steengoede tekst voor de lezer, en houdt daarbij rekening met de criteria voor SEO teksten. Het resultaat van deze aanpak is dat jouw site of pagina hoog in de zoekmachines komt te staan. Je bent vindbaar op relevante zoekwoorden die je bezoekers intypen, zodra ze jouw diensten of producten willen vinden. Goede SEO is echter nooit af. Wij checken graag voor je hoe jouw site erbij staat.

Doe de check