Je website optimaliseren. Hoe doe je dat als ondernemer? Begin bij het begin. Houd het overzichtelijk voor de klant en volg de tips van Youvia
Gilles
28-07-20 11:13 - Comment(s)
Waarom je het beste nu met reviews begint? Youvia geeft je 10 redenen. Zou het ook voor jouw bedrijf wat kunnen zijn?
Gilles
03-07-20 10:21 - Comment(s)

We voelen allemaal weer een beetje vreugde in ons opbloeien. Ontken het maar niet

Gilles
05-06-20 11:15 - Comment(s)
Hoe ga je tijdens een lockdown om met je online marketing? Youvia helpt je de zaken op een rij te zetten. En je mag altijd vragen om advies.
Gilles
07-05-20 13:26 - Comment(s)
Door de coronacrisis lopen veel kleine ondernemers het risico hun bedrijf te verliezen. We verzamelde 10 manieren die een kleine bijdrage kunnen leveren om lokale bedrijven overeind te houden.
Sandy
25-03-20 15:36 - Comment(s)

Update 19 maart

Beste klant,


Het nieuwe coronavirus COVID-19 en de maatregelen om verspreiding ervan te voorkomen raken veel Nederlandse ondernemers.

 

Als jouw bedrijf in financiële problemen is gekomen als gevolg van het coronavirus en je vraagt Youvia om betalingsuitstel of een -regeling dan...

Adina
15-03-20 15:15 - Comment(s)
Het wordt steeds makkelijker om ook online lokaal gevonden te worden door je klanten. Met een website, een Facebookpagina en eventueel online advertenties doe je er als ondernemer al veel aan om een zo groot mogelijke doelgroep te bereiken op het internet.
Boekhouden, administratie, bankzaken, correspondentie: veel van deze zaken regel je digitaal. Handig om overal bij je bedrijfsgegevens te kunnen, maar het brengt ook risico's met zich mee.
Plat en vrij basic. Zo zou je websites van de afgelopen jaren kunnen omschrijven. In dit artikel lichten we een aantal trends uit die je gaat terugzien.
Zoekmachineoptimalisatie(SEO). Voor velen een haat-liefdeverhouding. Je wilt dat je onderneming in de zoekresultaten gevonden wordt, maar hoe?