Update 19 maart

Beste klant,


Het nieuwe coronavirus COVID-19 en de maatregelen om verspreiding ervan te voorkomen raken veel Nederlandse ondernemers.

 

Als jouw bedrijf in financiële problemen is gekomen als gevolg van het coronavirus en je vraagt Youvia om betalingsuitstel of een -regeling dan...

Adina
15-03-20 15:15 - Comment(s)
Het wordt steeds makkelijker om ook online lokaal gevonden te worden door je klanten. Met een website, een Facebookpagina en eventueel online advertenties doe je er als ondernemer al veel aan om een zo groot mogelijke doelgroep te bereiken op het internet.
Plat en vrij basic. Zo zou je websites van de afgelopen jaren kunnen omschrijven. In dit artikel lichten we een aantal trends uit die je gaat terugzien.
Steeds vaker zetten bedrijven ook social media in om hun naamsbekendheid in de regio te vergroten bijvoorbeeld, via Facebook, Google+ of Instagram
Wat gebeurde er afgelopen jaar op socialmediagebied? In dit artikel praten we je bij over de ontwikkelingen binnen social media die interessant zijn voor de onlinemarketingstrategie van jouw bedrijf.
Wilt u uw klanten meenemen in het verhaalt van uw bedrijf? Dan is video een goede toevoeging aan uw website. Een beeld zegt tenslotte meer dan 1.000 woorden. Een bekende tegelwijsheid, maar online actueler dan ooit.
Met je website word je bedrijf online goed gevonden. Het is als het ware een online visitekaartje voor je klanten. Bent u ook actief op social media? Dan is het goed om deze kanalen te verbinden aan je eigen site.
Online gevonden worden. Dit is nog steeds één van de belangrijkste punten op de to-dolijst van menig ondernemer. Maar hoe zorg je daarvoor? Wij hebben een aantal van onze zoekmachinemarketing-specialisten aan hun jasje getrokken um je bij te praten.
Als organisatie heb je invloed op je online reputatie. Reviews en social media zijn hiervoor essentieel. Beiden zorgen er niet alleen voor dat je beter gevonden wordt.
Met Facebook vergroot je de bekendheid van je bedrijf vergroten, blijf je in contact met je doelgroep, en geef je een kijkje achter de schermen.