Door de coronacrisis lopen veel kleine ondernemers het risico hun bedrijf te verliezen. We verzamelde 10 manieren die een kleine bijdrage kunnen leveren om lokale bedrijven overeind te houden.
Sandy
25-03-20 15:36 - Comment(s)
Zoekmachineoptimalisatie(SEO). Voor velen een haat-liefdeverhouding. Je wilt dat je onderneming in de zoekresultaten gevonden wordt, maar hoe?
Ondernemers laten kansen liggen in de wereld van online marketing. Zonde, want dit is een goede manier om klanten tevreden te houden.
Als SEO- en SEA- experts presenteren we regelmatig ons bereikmodel en ons stappenplan voor online marketing. En dat is logisch in de jungle van websites, providers en technische mogelijkheden. Beide modellen bieden begeleiding en inzicht in wat u moet of moet doen in online marketing.
December is de ideale maand voor ondernemers, omdat het de cadeaumaand bij uitstek is. En wist je dat ruim 80% van het winkelend publiek online inspiratie opdoet voor presentjes voor de feestdagen? Als je jouw SEA-campagne daarop afstelt, vergroot je de kans op een succesvol einde van 2020
Google deelt eindelijk een stukje van hun allergrootste geheim: net algoritme dat de volgorde van lokale zoekopdrachten bepaalt. Nooit eerder werd zwart op wit inzicht gegeven in de factoren die bepalen op welke plek je bedrijf getoond wordt in een zoekopdracht.
Google+ verdwijnt in de huidige vorm, maar blijft wel degelijk bestaan. Alleen met een heel ander doel. Google wil zich met de dienst namelijk richten op de interne communicatie binnen (grote) bedrijven.
Elke maand bezoeken mensen wereldwijd 1,5 miljard winkels en andere bedrijfslocaties op basics van een mobiele zoekopdracht via Google. 3 interessante inzichten over mobiele zoekopdrachten naar bedrijfsgegevens.
Ken jij de kracht van relevante content? Youvia legt uit waarom contentmarketing onmisbaar is voor ondernemers en geeft tips waarmee je direct aan de slag kunt.
De beste marketingtool voor jouw bedrijf ligt binnen handbereik; je eigen werknemers. Hoe je daar optimaal gebruik van kunt maken legt Youvia in dit blog uit.