Waarom een bedrijfsprofiel?  

We maken allemaal gebruik van zoekmachines. Of we nu bedrijven, producten of diensten zoeken, Google is vaak ons startpunt. Zoekmachines hebben informatie nodig om relevante resultaten te tonen. Welke informatie mensen te zien krijgen over jouw bedrijf heb je (deels) zelf in de hand! Het is daarom belangrijk dat je bedrijfsgegevens altijd juist en up-to-date zijn. Op zoveel mogelijk websites en netwerken. Hier komt de Online Locatie Manager (Bedrijfsprofiel op Netwerk) om de hoek kijken. Beheer op meer dan 30 websites je bedrijfsgegevens. Ook wanneer je meerdere vestigingen hebt. 

Natuurlijk doe je dit niet alleen voor Google. Uiteindelijk gaat het erom dat (potentiële) klanten je kunnen vinden en bereiken. Mis geen omzet meer door foutieve of onvolledige informatie! 

Reviews en Social Media 

Vanuit de tooling beheer je ook eenvoudig je online reviews. Hiervoor hebben we een koppeling met reviewplatforms zoals Google, Facebook, Klantenvertellen en Trustpilot. De tool heeft ook een koppeling met meerdere sociale media-kanalen. Hiermee plaats je berichten op je sociale kanalen, direct of gepland.

Dé oplossing voor alle ondernemers

Wil je dat je bedrijf goed gevonden wordt in Google? Je al je bedrijfsgegevens in één keer aan kunt passen, op meer dan 30 belangrijke websites en netwerken? En als bonus ook je reviews en je sociale media berichten centraal kunt beheren? Dan is de Online Locatie Manager (Bedrijfsprofiel op Netwerk) dé oplossing voor jouw bedrijf. Hoeveel locaties je ook hebt!

Alle voordelen op een rij

Youvia Illustraties Producten Bedrijfsprofiel 01
Jouw bedrijfsgegevens op meer dan 30 websites

Met ons systeem deel je jouw bedrijfsgegevens op meer dan 30 websites. En dat met één druk op de knop.

Youvia Illustraties Producten Bedrijfsprofiel 02
Jouw bedrijfsgegevens beveiligd en actueel

Een telefoonnummer, e-mailadres of alleen via social media: jij bepaalt zelf met welke gegevens jouw bedrijf online vindbaar is.

Youvia Netwerkprofiel Illustratie 04
Dashboard voor inkomende social media-berichten

Bij Youvia krijg al je social berichten op één plek binnen. Zo zie je nooit een klantvraag over het hoofd.

Youvia Netwerkprofiel Illustratie 02
Beheer je reputatie met online reviews

Houd alle reviews netjes bij elkaar en reageer op de boodschap van je klant.

Youvia Illustratie USP Producten Ondersteuning
Advies van ervaren digitale coaches

Onze digitale coaches hielpen al duizenden ondernemers met het bijhouden van hun gegevens. Da’s ervaring die telt.

Youvia Illustraties Producten Bedrijfsprofiel 03

Wil je aan de slag met de Online Locatie Manager?

  1. Vul je gegevens in en geef aan wanneer je bereikbaar bent.
  2. Een van onze digitale coaches neemt contact met je op. Tijd voor uitgebreid advies!
  3. Samen bespreken jullie de mogelijkheden.
  4. Alles naar wens? Dan maken we de offerte voor je in orde.
Plan hier je adviesgesprek in

En je wordt binnen 1 werkdag teruggebeld

Veelgestelde vragen

Wat is de Online Locatie Manager (Bedrijfsprofiel op Netwerk)?

Met de Online Locatie Manager (Bedrijfsprofiel op Netwerk) deel je jouw bedrijfsgegevens op meer dan dertig belangrijke websites, zoals Facebook, 1888 en Google. Het is daarmee jouw visitekaartje op het web.

Wat zijn de belangrijkste gegevens die ik moet vermelden op mijn Bedrijfsprofiel?

Het doel van de Online Locatie Manager (Bedrijfsprofiel op Netwerk) is dat jouw bedrijf goed vindbaar is. Vermeld daarom altijd de adresgegevens van je bedrijf, de URL van je website, de openingstijden (indien van toepassing) en op welk telefoonnummer je bereikbaar bent. Een korte beschrijving van jouw bedrijf en relevante foto's zorgen er daarbij voor dat jouw klanten weten waarom ze voor jouw bedrijf moeten kiezen.

Ik wil in de Online Locatie Manager (Bedrijfsprofiel op Netwerk) een beschrijving zetten van mijn bedrijf, wat kan ik daar het best vermelden?

Het doel van deze beschrijving is om potentiële klanten te laten weten waarom ze voor jouw bedrijf moeten kiezen en niet voor de concurrent. Vertel daarom wat je bedrijf doet, wat de missie is en wat voor producten je verkoopt. Let op je taalgebruik en check voor de zekerheid je spelling. Wel zo professioneel!

Ik wil foto's op mijn profiel plaatsen, waarmee moet ik rekening houden?

Met deze foto's laat je zien waar jouw bedrijf voor staat. Zorg daarom dat je foto's professioneel en representatief zijn. Denk bijvoorbeeld aan foto's van het bedrijfspand, zowel van binnen als van buiten, foto's van je medewerkers of relevante projecten.

Welke netwerkpartner is het meest belangrijk en waarom?

Bij Youvia vinden we Google Mijn Bedrijf de belangrijkste netwerkpartner. Dit omdat veel klanten hun zoektocht beginnen op Google. Maar ook de andere partners zijn waardevol: tezamen zorgen ze ervoor dat jouw bedrijf overal op het web te vinden is.

Waar moet ik op letten als ik mijn openingstijden wil vermelden?

Ga uit van de momenten waarop je (ten minste) telefonisch bereikbaar bent voor je klanten. Heb je een fysieke locatie waar klanten op bezoek kunnen komen? Vermeld dan altijd wanneer je doorgaans aanwezig bent. Openingstijden schrijf je met een dubbele punt, zoals 12:00 of 17:00. Vergeet ook niet de feestdagen of afwijkende momenten te vermelden. Op deze manier zorg je ervoor dat je klanten altijd goed geïnformeerd zijn.

Heb je vragen?

Stel ze gerust. Onze digitale coaches staan voor je klaar!

Bel 020-4086400
Stuur ons een bericht
Man 03

Inspiratie en advies

Inspiratie, tips en adviezen voor ondernemers

{{checkForm}}

Join the club!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks de beste online marketingtips.

*Lees voordat je je inschrijft ook onze privacyverklaring.