Tijdens storing inloggen in website

Klanten met een website van Youvia kunnen via login.youviawebsites.nl inloggen met hun username. Als je de username niet meer hebt of weet, dan kun je deze bij ons opvragen via ons contactformulier.

Aanpassing doen in Online Locatie Manager / Bedrijfsprofiel op het Netwerk

Wij kunnen via de achterkant van onze systemen bij jouw bedrijfsvermeldingen. Moet je een belangrijke aanpassing doen? Contacteer ons dan met wat de tekst nu is en wat deze moet worden, dan passen wij dit voor je aan!

Gouden Gids profiel aanpassen

Hiervoor geldt hetzelfde. Ook hier kunnen wij bij vanaf de achterkant van onze systemen. Als je een belangrijke aanpassing moet doen, mail ons dan even wat het moet worden, dan pakken wij dit voor je op.

SEA of SEO rapportage inzien

Wil je graag een update ontvangen omtrent de resultaten van je SEA of SEO campagne? Mail dan je SEA/SEO specialist of accountmanager even. Hij of zij kan je de rapportage mailen. Heb je geen vaste contactpersoon of weet je niet wie dit is, mail ons dan via klantreactie@youvia.nl.

Kopie factuur ontvangen

Mis je een factuur in je administratie of heb je vanwege een andere belangrijke reden een kopie nodig van één van je facturen? Vul dan ons contactformulier in of mail ons op klantreactie@youvia.nl. Dan ontvang je deze zo snel mogelijk!

{{checkForm}}

Join the club!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de beste online marketingtips.

*Lees voordat je je inschrijft ook onze privacyverklaring.

Heb je vragen over online marketing?

Kom maar op! Onze digitale coaches staan te springen om je vragen te beantwoorden.

Bel 020 408 6400
Stuur ons een bericht
Man 02