Doe de gratis Online Marketing Check

Zo kom je er snel achter hoe jouw bedrijf er digitaal voor staat.

Met het verzenden van dit formulier geef je toestemming jouw persoonsgegevens te gebruiken. Youvia hecht daarbij veel waarde aan jouw privacy & voorkeuren. Lees meer hierover in onze privacyverklaring

Wat kun je verwachten?

  1. Na het versturen van je aanvraag nemen wij binnen 1 werkdag contact met je op.
  2. In het adviesgesprek bespreekt de digitale coach jouw online resultaten én beantwoordt je vragen.
  3. Na het adviesgesprek kun je meteen zelf aan de slag. Wil je werkzaamheden uitbesteden? Dat mag ook. We helpen je hier graag bij.
Man 02

Wie is Youvia?

Youvia is jouw gids in het digitale landschap. Voorheen stonden we bekend als oude, vertrouwde De Telefoongids en daarna als DTG. Wij helpen ondernemers in Nederland om eenvoudig aan de slag te gaan met online marketing. We bouwen je website, zorgen ervoor dat je bedrijf goed vindbaar is voor klanten én werken samen aan je online reputatie. Alle online marketingactiviteiten nemen we je uit handen, zodat jij kunt doen wat jij het liefste doet: ondernemen.

Horen bedrijven zoals Telefoongids.com, Telefoongids Online en Telefoongids Nederland ook bij Youvia?

De Telefoongids is een zeer bekende naam in Nederland en hierdoor komt het (helaas) regelmatig voor dat andere bedrijven zich als ons voordoen. Youvia is eigenaar van de merknaam De Telefoongids (www.detelefoongids.nl) en Gouden Gids (www.goudengids.nl). Andere samenstellingen van deze (domein)namen zijn geen onderdeel van ons bedrijf.

Het kan zijn dat je een factuur hebt ontvangen van het bedrijf AlleMedia BV (https://allemediabv.nl/). Zij opereren onder de naam Telefoongids Nederland. Het contact met hen begint vaak met een telefoontje voor een gratis vermelding, welke ze later upgraden naar een klein betaald pakket. Voordat je het doorhebt, sturen ze je een factuur voor een niet gecommuniceerd hoog bedrag en proberen ze je aan een gesloten overeenkomst te houden.

Per 08-12-2022 zal Alle Media BV het gebruik van de handelsnaam Telefoongids Nederland en domeinnaam www.telefoongids-nl.nl staken en gestaakt houden. Als het goed is, ervaar je hier dan nu ook geen last meer van. Loop je toch ergens tegenaan aangaande het misbruiken van onze naam, mail ons dan via klantreactie@youvia.nl en dien eventueel een klacht in bij https://www.fraudehelpdesk.nl/.

Wanneer zijn jullie bereikbaar?

We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur. Je mag ons altijd bellen op 020 408 6400. Liever digitaal contact opnemen? Dat kan ook. Chat dan online met één van onze medewerkers of vul het contactformulier in. We sturen je dan zo snel mogelijk een reactie.

Waarom en wanneer zijn jullie van naam veranderd?

DTG heet sinds maart 2020 Youvia. We zijn van naam veranderd omdat we zoveel méér zijn dan een ‘telefoongids’ en tegenwoordig online marketing diensten aanbieden. Toch zijn we apetrots op onze geschiedenis. Al meer dan 130 jaar helpen we ondernemers goed gevonden worden. Eerst in De Telefoongids, daarna als DTG en nu dus als Youvia. Mooi toch?

Verandert dit iets voor mij als klant?

Nee. We bieden nog steeds dezelfde producten aan, zoals het bouwen van websites, het verbeteren van je reputatie en het opzetten van advertenties in Google. Sterker nog: er komen alleen nog maar meer diensten bij, zoals marketplaces en andere online marketing diensten. We zijn bijvoorbeeld ook bezig met een nieuw administratiesysteem, dat samenwerken nog soepeler maakt. Houd hiervoor Mijn Youvia in de gaten.

Heb je een vraag over online marketing?

Kom maar op! Onze digitale coaches staan te springen om je vragen te beantwoorden.

Contact Telephone Nowhitespace

Persoonlijk contact

Op dit moment zijn we niet bereikbaar. De eerstvolgende werkdag staan we weer voor je klaar. Tot dan!
Je mag ons altijd bellen. Op werkdagen staan we van 9 tot 5 voor je klaar.
020 408 6400
Contact Whatsapp Nowhitespace

WhatsApp

Op dit moment zijn we niet bereikbaar. De eerstvolgende werkdag staan we weer voor je klaar. Tot dan!
Geen tijd om te bellen? Stuur dan een berichtje via WhatsApp: 06 510 90 933.
+31651090933
Contact Form Nowhitespace

Stel je vraag

Vul het contactformulier in en we bellen je snel terug
Stel je vraag
Contact Chat Nowhitespace

Live Chat

Chat online met één van onze medewerkers. Lekker makkelijk!
Chat met ons