Online marketing check

Vraag gratis en vrijblijvend onze check aan. Wij checken hoe je onderneming presteert op:

   • Online aanwezigheid
   • Online vindbaarheid
   • Online bereik
   • Online reputatie

Nadat we je gegevens hebben ontvangen, testen we je onderneming op bovenstaande punten.Tijdens een telefonisch gesprek lichten we de uitkomst graag toe en bespreken we mogelijke verbeteringen. 

De Online marketing check

Laat je bedrijfsgegevens achter en dan gaan wij voor jou aan de slag. We voeren een automatische check uit op de prestatie van je website, SEO, SEA en online reputatie. We gebruiken de resultaten om te bekijken waar jouw kansen liggen. Je kunt de online prestatie van je onderneming ook vergelijken met je 3 belangrijkste concurrenten. Tijdens een telefonisch gesprek bespreekt een expert de uitkomst. Hij of zij vertelt je wat je met deze informatie vervolgens kunt doen.

Waarom bieden we deze check aan?

Wij laten je graag kennismaken met de expertise van Youvia. We hebben liever dat je echt in contact komt met onze specialisten, zodat je onze service zelf ervaart. Na de telefonische kennismaking, heb je beter inzicht in de online marketing prestaties van je onderneming. Je kunt hier zelf mee aan de slag. En wil je iets uitbesteden? Dan weet je dat je op Youvia kunt vertrouwen.