Online Marketing Check

Als ondernemer heb je allerlei opties om online klanten te werven. Gebruik je Google Mijn Bedrijf, zet je social media in, kies je voor SEO, of ga je voor Ads? Een combinatie? Welke cocktail voor jouw bedrijf het beste werkt, zoeken onze specialisten graag met je uit. Vraag gratis de Online Marketing Check aan. Wij checken vrijblijvend hoe je bedrijf presteert op:

   • Online aanwezigheid
   • Online vindbaarheid
   • Online bereik
   • Online reputatie
Als je aanvraag binnen is, testen we je onderneming op bovenstaande punten. We bellen je terug om de uitkomst toe te lichten. Je krijgt praktische tips gericht op je branche, locatie en de doelen van jouw bedrijf. En wil je dat wij wat werk van je overnemen? Dan kan dat altijd.

Wat is de online marketing check?

Laat je bedrijfsgegevens achter en dan gaan wij voor jou aan de slag. We voeren een automatische check uit op de prestatie van je website, SEO, SEA en online reputatie. We gebruiken de resultaten om te bekijken waar jouw kansen liggen. Je kunt de online prestatie van je onderneming ook vergelijken met je 3 belangrijkste concurrenten. Tijdens een telefonisch gesprek bespreekt een expert de uitkomst. Hij of zij vertelt je wat je met deze informatie vervolgens kunt doen.

Waarom bieden we deze check aan?

Wij laten je graag kennismaken met de expertise van Youvia. We hebben liever dat je echt in contact komt met onze specialisten, zodat je onze service zelf ervaart. Na de telefonische kennismaking, heb je beter inzicht in de online marketing prestaties van je onderneming. Je kunt hier zelf mee aan de slag. En wil je iets uitbesteden? Dan weet je dat je op Youvia kunt vertrouwen.