Neem contact op met Youvia voor meer informatie over online marketing.

Service en contact

Wil je meer weten over de mogelijkheden van online marketing? Of ben je al klant en kun je ergens hulp bij gebruiken? Op werkdagen tussen 9.00-17.00 uur, helpen onze medewerkers van de klantenservice je met plezier!

Andere klanten vroegen dit:

De naam Youvia
Wie is Youvia?
Youvia helpt bedrijven in Nederland succesvol te worden met online marketing. We gaan met speels gemak voor je aan de slag en gebruiken beproefde methodes om je online aanwezigheid, online vindbaarheid, online bereik en online reputatie te verbeteren.
Wanneer zijn jullie bereikbaar?

Normaal gesproken op werkdagen tussen 9.00 uur en 17.00 uur. Vul je het contactformulier in, dan sturen we je zo spoedig mogelijk een passende reactie.

Wanneer zijn jullie van naam veranderd? Ik heb dit nog niet meegekregen.

De exacte datum van transitie viel precies samen met de lockdown: 16 maart. Wij hebben de impact daarvan onderschat. We stuurden elke klant destijds een brief en een mail met de informatie, maar in de praktijk bleek dit niet altijd genoeg om de boodschap over te brengen. Sorry daarvoor.

Verandert dit iets voor mij als klant?
De producten blijven je online aanwezigheid, online vindbaarheid, online bereik en online reputatie versterken zoals ze dat altijd deden. Geleidelijk introduceren we bovendien een groter productportfolio. Zeker in deze periode is dit voor veel ondernemers cruciaal. We introduceren ook een beter administratiesysteem, dat samenwerken soepeler maakt. Probeer het eens, en log in via Mijn Youvia. Alle functies en producten worden binnenkort in dit nieuwe portaal beschikbaar.
Ik ontvang een factuur van Youvia? Ik herken dit niet

DTG heet per 16 maart Youvia. Onze klanten ontvingen rond die tijd een brief per post en in de e-mail. Jammer genoeg viel dit samen met de start van de lockdown. Sorry voor de onduidelijkheid die daardoor is ontstaan.

Waar is DTG gebleven?
We zijn van naam veranderd! Een nieuw hoofdstuk in ons verhaal van online marketing services voor ondernemers. En daar zijn we apetrots op! Door de jaren heen zijn het bedrijf en onze diensten zo ver ontwikkeld, dat onze naam en identiteit niet meer goed paste bij wie we zijn. We heten nu Youvia!
Betalen en de vernieuwde facturering
Ik zie Mollie staan bij het rekeningnummer. Wat is dat?
Mollie is onze Payment Service Provider. Dit systeem regelt vanaf nu onze betalingen. Dat is helemaal veilig en hartstikke gebruiksvriendelijk. Mollie werkt onder andere met iDEAL en automatische incasso.Let op: als je handmatig geld overmaakt, dan staat het rekeningnummer ten name van Mollie.
Klopt het dat jullie een ander rekeningnummer hebben?

Klopt. We zijn overgegaan op een ander systeem waarbij je betaalt via betaalsysteem Mollie. Daarbij is ook ons rekeningnummer aangepast naar NL70 DEUT 0265 2623 13 ten name van Mollie.

Met welke betaalmogelijkheden kan ik mijn factuur betalen?

Je betaalt het makkelijkst per automatische incasso. Dat voer je in door op de betaallink te klikken en bij 'Betaalwijze' te kiezen voor ‘Automatische incasso’.

Wil je op een andere manier betalen? Klik ook dan op de link van de betaal-e-mail die je ontving via het @youvia.nl-adres. Maak je geen zorgen: dat is helemaal veilig.


Je kunt dan bij 'Betaalwijze' kiezen voor iDEAL/Bank Transfer. Betalen via iDEAL wijst zich vanzelf. Kies je voor 'Bank Transfer' of 'Overboeking', dan genereert Mollie een betaalkenmerk, startend met RF. Je vindt dit kenmerk direct onder het te betalen bedrag. Het is belangrijk dat je dit nummer invoert bij je overboeking. Als het betaalkenmerk niet klopt of niet is ingevuld, dan stort het betaalsysteem Mollie het bedrag automatisch terug. Vergeet dit dus niet te vermelden. En om andere problemen te voorkomen, let er op dat je 'Mollie' opgeeft als ontvanger. Dan komt alles goed bij ons binnen.

Kan ik nog geprinte facturen ontvangen?

Dat kan, maar we ontmoedigen het wel. Binnenkort gaan we daarvoor ook wat extra kosten rekenen. Dat kondigen we dan van tevoren aan. Youvia staat namelijk voor toekomstgerichte online marketing services en daar hoort zo min mogelijk papier bij. Je facturen zijn online te vinden in Mijn Youvia. Je kunt hier via een ticket ook je factuur-e-mailadres doorgeven. Doe het alleen al voor het milieu. Doorgeven kan ook via 020 408 6400.

Ik heb een e-mail met een factuur ontvangen van Youvia. Wie is Youvia?

Youvia was vroeger DTG. Door de coronacrisis is dit bericht voor sommige van onze klanten ondergesneeuwd. Onze e-mailcorrespondentie komt van een adres dat eindigt op @youvia.nl. Controleer dat altijd. Youvia hanteert een nieuw rekeningnummer:
NL70 DEUT 0265 2623 13 aan Mollie, onze Payment Service Provider (dus niet aan Youvia). Je betaalt het gemakkelijkst via de betaallink. In de bijlage bij de mail over de factuur vind je de juiste factuur. Deze staat ook
in Mijn Youvia.

Waarom ontvang ik een mail met een betaallink terwijl ik een automatische incasso heb?

De mail met de betaallink gaat momenteel per ongeluk automatisch naar alle klanten die een factuur ontvangen. Dat moet niet, dus hier werken we hard aan. Als je automatische incasso aan hebt staan, hoef je niets te doen. De betaallink is voor klanten die het bedrag handmatig over willen maken. Je factuur wordt binnen 14 dagen na de factuurdatum automatisch geïncasseerd. Sorry voor de verwarring.

Ik ontvang een herinnering terwijl er normaal gesproken automatisch wordt geïncasseerd?

Door een fout heeft de incasso tijdelijk niet plaatsgevonden. De factuur wordt alsnog met terugwerkende kracht geïncasseerd en de herinnering mag je als niet verzonden beschouwen. Sorry hiervoor.

Ik heb een bedrag overgemaakt, waarom is dit teruggestort?

Betalingen via ons nieuwe betaalsysteem komen alleen door als ze voorzien zijn van het betaalkenmerk, beginnend met de letters RF. Het betaalkenmerk wordt gegenereerd als je via de betaallink in je e-mail kiest voor de betaalmogelijkheid 'Bank Transfer' of 'Overboeking'. Dit kenmerk is dan terug te vinden direct onder het bedrag. Betaal je via iDEAL, dan gaat dat allemaal vanzelf. Let ook op dat je 'Mollie' als naam van de ontvanger weergeeft, dus niet Youvia.

Mijn Youvia 
Hoe kan ik inloggen op Mijn Youvia?
Log met je e-mailadres als gebruikersnaam eenvoudig in op Mijn Youvia. Soms zijn er meerdere adressen bij ons bekend, maar werken ze niet allemaal. Vraag in dat geval het juiste adres bij ons op via de klantenservice.

Heb je het wachtwoord niet meer? Klik op 'Wachtwoord vergeten'. Dan ontvang je een e-mail met een link waarin je een nieuw wachtwoord in kunt stellen. Kom je er niet uit, neem dan contact op met de klantenservice. Als dat nodig is, sturen we dan de wachtwoordlink naar je e-mailadres.
Wat kan ik allemaal met Mijn Youvia?

Mijn Youvia is een handig en veilig platform van waaruit je toegang krijgt tot de producten SEO, Websites en Bedrijfsprofiel op Netwerk. Ook vind je hier je contracten en facturen. Bovendien kun je hier contact opnemen met de klantenservice. Wij ontwikkelen het verder om nog meer gebruikersgemak te creëren 😃.

Waarom zijn jullie van administratiesysteem veranderd?

Ons oude systeem is in de loop van de jaren verouderd, en diende voor andere doelen dan de eisen die wij er nu aan stellen. Het nieuwe systeem biedt de mogelijkheid om zaken op een overzichtelijke manier online op te lossen. Het is toekomstgericht en zal ook voor onze klanten gebruiksvriendelijker worden. Je kunt in dit nieuwe systeem bijvoorbeeld bovenin, via ‘Service’ in de balk bovenaan rechtstreeks vragen stellen aan de klantenservice. Gebruik daarvoor de button ‘Een ticket indienen’. Momenteel ervaren onze klanten helaas lange wachttijden, maar dit is tijdelijk.

Waar kan ik aangeven als iets niet helemaal werkt zoals ik dat verwacht?

De migratie van onze klantendatabase naar een nieuw systeem veroorzaakte helaas onverwachte kinderziektes. Wij doen er alles aan om alle plooien zo snel mogelijk te glad te strijken. Als je iets opvalt, zouden we het op prijs stellen als je dat via het ​contactformulier of via Mijn Youvia laat weten. 

Waar vind ik facturen in de nieuwe Mijn Youvia-omgeving?

Al je facturen zijn terug te vinden onder het kopje Contracten in de balk bovenaan.

Waar kan ik mijn openingstijden aanpassen in Mijn Youvia?

Dit kun je vinden onder de tegel ‘Bedrijfsprofiel op Netwerk’. Als je daarop klikt en daarna op je bedrijfsnaam klikt, kom je in je bedrijfsgebonden beheeromgeving van het Bedrijfsprofiel op het Netwerk. Hier kun je je gegevens aanpassen en beheren. Als je naar het kopje ‘Bedrijfsgegevens’ gaat, zie je ook ‘uren’ staan. Pas hier zo nodig je openingstijden aan.

Hoe kan ik in Mijn Youvia een bericht plaatsen op Facebook?

Dit vind je onder je 'Bedrijfsprofiel op Netwerk'-tegel in Mijn Youvia. Klik daarop en ga naar het kopje ‘Bedrijfsprofielen’ en daarna naar het subkopje ‘Plaats bericht’. In dit veld kun je een bericht plaatsen op Facebook. Dit werkt alleen als Facebook gekoppeld is aan het Bedrijfsprofiel. Hulp nodig? Laat het ons dan weten via 020 408 6400

Hoe kan ik mijn SEA-rapportage inzien?

Ga daarvoor naar rapportage.youvia.nl en vul je gegevens in. Heb je je wachtwoord niet meer, klik dan op ‘Forgot my password’.

Ik kan mijn Klantenvertellen-product niet vinden

Voor Klantenvertellen ontvang je een aparte link. Heb je deze niet ontvangen? Neem dan contact op met Klantenvertellen via telefoonnummer 013-70 09 709, of stuur een mail naar info@klantenvertellen.nl.

Direct contact met Youvia via WhatsApp voor al je vragen over online marketing.

WhatsApp

Neem direct contact met ons op via:

06 510 90 933 

Chat met een Youvia-medewerker en hij beantwoordt je vragen over online marketing.

Chat

Chat online met 1 van onze medewerkers. Helaas duurt het momenteel wat langer. Excuses daarvoor!

Stel je vraag >

Telefonisch contact met Youvia voor online marketing advies.

Persoonlijk contact

Iemand spreken? Bel 020 408 6400. Helaas zijn de wachtrijen momenteel lang. Onze excuses daarvoor.

Vestigingen

Zwolle

Dr.v. Lookeren Campagneweg 14
8025 BX Zwolle

Eindhoven

Anderlechtstraat 15
5628 WB Eindhoven

Amsterdam

Herikerbergweg 88
1101 CM Amsterdam
Postadres

Youvia

Postbus 12481
1100 AL Amsterdam