YOUVIA SPEELSGEMAK 1

De oude, vertrouwde telefoongids

Je verwacht het misschien niet, maar de geschiedenis van Youvia gaat ver terug. 140 jaar om precies te zijn. In 1881 zijn we namelijk begonnen als De Telefoongids. Tijden waren toen heel anders: in de eerste telefoongids stonden slechts een handjevol telefoonnummers en de gids was alleen via de telefooncentrale en het postkantoor te bekijken.

In de jaren die volgden, groeiden we uit tot het landelijke symbool voor vindbaarheid. En we ontdekten wat onze passie is: bedrijven zichtbaar maken, zodat ze gevonden worden door klanten.
Youvia USP Illustratie Tijdbesparend

Met je tijd meegaan

Met de komst van het internet nam de vraag naar een papieren telefoongids steeds verder af. Onze vorm veranderde daarmee: we gingen van print naar cd-rom en vervolgens naar een digitale gids. Ook ons aanbod werd anders: van het vindbaar maken van persoonsgegevens en bedrijfsgegevens tot het aanbieden van advertenties.

We veranderden onze naam daarom al van De Telefoongids naar DTG, maar dit keer hebben we onze uitstraling écht goed onder handen genomen. Onder de naam ‘Youvia’ gaan we verder met doen waar we goed in zijn: bedrijven helpen gevonden te worden.
Youvia Illustratie USP Producten Ondersteuning

Jouw gids, jouw digitale coach

Als Youvia helpen we jou om met speels gemak aan de slag te gaan met online marketing. We zijn letterlijk jouw guide in het digitale landschap. Zo bouwen we je website, werken we aan je online reputatie en zorgen we ervoor dat jouw bedrijf overal op het web vindbaar is.

Samen vinden we een weg door het complexe landschap van zoekmachineoptimalisatie, marketplaces en online advertising. Alle online marketing activiteiten nemen we je uit handen, zodat jij kunt doen wat jij het liefste doet: ondernemen.