Bovenaan in Google staan met je SEO-website

Bovenaan In Google Staan Met Je SEO Website

Je website ziet er netjes uit. Informatie over je bedrijf staat er duidelijk op vermeld. Toch blijft het bezoekersaantal tegenvallen. Om dit te verhogen, kun je de vindbaarheid in Google verbeteren. Het liefst sta je natuurlijk bovenaan in Google. 

Krijg je website hoger in Google met onze tips en tricks. SEO is het sleutelwoord. In eerdere artikelen beschreven we hoe je jouw site optimaliseert voor zoekmachines met off-page SEO en on-page SEO. Besteed je dit liever uit aan een expert? Lees dan verder en ontdek hoe Youvia je helpt om met jouw website bovenaan in Google te komen.

Hoe kom je bovenaan in Google?


Een simpel antwoord op deze vraag is er niet. Google bepaalt aan de hand van verschillende factoren of een website een hoge positie in de zoekresultaten krijgt. De belangrijkste zijn relevantie, kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Vindt jouw potentiële klant op je site wat hij zoekt, dan is er sprake van relevantie. Door relevante zoekwoorden op je website te gebruiken, vergroot je de kans om bovenaan in Google te komen.

De tijd die een bezoeker op je site spendeert, is voor Google een indicator voor de kwaliteit. Een kwalitatieve webpagina wordt langer bekeken, vaker gedeeld en genoemd op andere sites. En er wordt eerder doorgeklikt naar andere pagina's van de website.

Ook de gebruiksvriendelijkheid is een onmisbaar onderdeel van SEO. Om bovenaan in Google te komen is het belangrijk dat een website gebruiksvriendelijk is voor je bezoekers. Denk hierbij onder meer aan goed leesbare tekst, scherpe afbeeldingen en duidelijke navigatie. Ook op mobiele apparaten! 


Je vindbaarheid in Google verbeteren met Youvia


Laat het web voor je werken. Met een uitgebreide SEO-campagne verbeteren we de positie van je site in de organische zoekresultaten van Google. Rekening houdend met de eerder genoemde factoren. Voordat we aan de slag gaan, bepaal je of de campagne
lokaal, in uw regio of in heel Nederland wordt ingezet. De keuze hangt af van je bedrijfsdoelen en investeringsruimte. Uiteraard helpen onze experts jou graag bij het maken van de meest rendabele keuze voor je bedrijf.
 

De SEO-specialist zorgt voor meer bezoekers op je website


Je hebt een keuze gemaakt voor een lokale, regionale of landelijke SEO-campagne. Aan onze SEO-specialist de taak om jouw site op inhoudelijk en technisch vlak te optimaliseren. Zodat er uiteindelijk meer bezoekers op je website komen. Je SEO-campagne doorloopt 4 fases die we hier toelichten. 

De 4 fases van een SEO-campagne bij Youvia

  • Fase 1 - Analyse & intake: o uitgebreide analyse van je website 
    • zoekwoordenonderzoek naar relevante zoektermen voor jouw bedrijf 
    • plan van aanpak toegespitst op jouw bedrijf en doelstellingen 
    • telefonische intake met de SEO-specialist 
  • Fase 2 - On-site optimalisatie: o de meetbaarheid en de registratie van je webpagina's in Google verbeteren
   • voorstel voor doorvoeren van technische aanpassingen, zodat zoekmachines je site goed begrijpen
   • de specialist schrijft SEO-geoptimaliseerde content over je belangrijkste diensten of producten
  • Fase 3 - Off-site optimalisatie: o de specialist verbetert de autoriteit van je site met linkbuilding (verwijzingen naar jouw site van relevante websites)  
  • Fase 4 - Evaluatie & optimalisatie: o de SEO-specialist bewaakt je campagne en stuurt deze bij waar nodig 
    • je hebt toegang tot je persoonlijke SEO-dashboard 
    • je ontvangt een rapportage over de voortgang en resultaten


Investeer in SEO voor een duurzame positie in Google


SEO is een lange termijnaanpak. Het kan een paar maanden duren voordat je website hoger in de zoekresultaten van Google staat. Het is voor ondernemers daardoor verleidelijk om enkel te investeren in SEA. Door te adverteren in Google is je website onmiddellijk zichtbaar in de betaalde zoekresultaten. Ideaal als je bijvoorbeeld snel bepaalde acties onder de aandacht wilt brengen bij jouw potentiële klanten. Maar stop je met adverteren, dan verdwijn je ook weer direct uit het overzicht.

Op korte termijn levert SEA wel meer bezoekers op je site, maar dit is in verhouding duurder doordat je per klik betaalt. Uiteindelijk levert SEO meer bezoekers op je website door de verbeterde ranking in Google. Het is daarmee een duurzame investering voor jouw bedrijf.Meer informatie over een SEO-campagne bij Youvia

Meer weten over wat een SEO-campagne van Youvia jouw bedrijf kan bieden? Onze specialisten vertellen je hier graag over. Vraag vrijblijvend een SEO scan aan via het aanvraag SEO scan formulier. 

P.S. Heb jij jouw Google Bedrijfsprofiel al optimaal benut?

Vraag nu een gratis SEO Check aan en ontvang gratis tips van onze SEO-experts.

Onze SEO-experts zullen je laten zien hoe jij jouw website kunt optimaliseren zodat je zo hoog mogelijk in de Google zoekresultaten terecht komt.