Is adverteren op social media geschikt voor jouw bedrijf?


Veel bedrijven denken dat adverteren op sociale media zoals Facebook en Instagram alleen gaat over het krijgen van leads. Dat kan met het juiste pakket, maar het doel is vooral om jouw bedrijf hét bedrijf te maken dat opkomt bij mensen wanneer deze een dienst of product nodig hebben. Kortom: naamsbekendheid.

Veel bedrijven merken dat een leadgeneratiecampagne veel succesvoller en efficiënter is als ze al een merkbekendheidscampagne hebben uitgevoerd. Start daarom vandaag nog met het vergroten van uw online aanwezigheid op Facebook, Instagram en Messenger. Twijfel je nog vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Waarom uitbesteden aan Youvia?


Of je nu installatiewerk verzorgt, bouwt, schildert, kleding verkoopt, financieel adviseert of wat je ook doet, je doet het liefst waar jij goed in bent. Als one-stop-shop voor online marketing helpt Youvia als 140 jaar bedrijven met hun zichtbaarheid en vindbaarheid. Eerst met merken als De Telefoongids en de Gouden Gids, nu ook als Youvia. We helpen al meer dan 30.000 ondernemers in Nederland met betaalbare, effectieve online marketingdiensten, waaronder adverteren op sociale media.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek of offerte.

Wat kun je verwachten van ons?

Wanneer je met ons aan de slag wil gaan, neemt een online marketing expert contact met je op. Samen maken we een analyse van de doelen die je hebt en bepalen we de juiste strategie. Zodra je tevreden bent met de strategie gaan we aan de slag.

De eerste stap bij het opzetten van jouw campagne voor Facebook, Instagram en Messenger is het leren kennen van jouw bedrijf. Vervolgens gaan we verder met het koppelen van je Facebook Bedrijfsmanager en verzamelen we afbeeldingen en teksten voor de advertenties. Onze experts bouwen vervolgens jouw doelgroep op, maken je advertentie en voeren jouw campagne uit. Alles uiteraard na jouw goedkeuring.

Nu hoeft je alleen nog maar achterover te leunen en te wachten op de maandelijkse rapportages. En als je je nieuwsgierigheid niet kunt bedwingen, dan log je in via MijnYouvia om live updates te zien.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek of offerte.

Hoe adverteren op social media je kan helpen je bedrijf te laten groeien?

Youvia USP Illustraties Persoonlijk
Vergroot je naamsbekendheid

Het kost een gemiddelde consument 4 tot 7 keer om jouw merk te zien voordat ze je bedrijf onthouden. Met Facebook Ads adverteer je heel kosten efficiënt op Facebook, Instagram en Messenger en vergroot je snel je naamsbekendheid.

Youvia USP Illustratie Onestopshop
Genereer leads, websiteverkeer en wek vertrouwen

Niet alle Facebook-strategieën zijn gericht op het genereren van directe leads en verkeer. De campagnes die dat niet zijn, helpen vertrouwen in jouw bedrijf op te bouwen. En vertrouwen kan doorslaggevend zijn op het moment dat een consument een aankoopbeslissing neemt. 

Youvia Illustratie USP Producten Inzage
Target op doelgroep, locatie, tijd en meer

Samen met een expert stel je zelf je doelgroep vast en zo bepaal je precies wie je advertenties wel en niet zien. Je doelgroep kun je heel nauwkeurig vaststellen. Je filtert bijvoorbeeld op beroepsgroep, leeftijd, taal, woonplaats, interesses en meer. Hierdoor zie je ook direct hoe groot je doelgroep op sociale media is.

Youvia Illustratie USP Producten Prijs:Kwaliteit
Iedereen zit op sociale media

95% van de Nederlanders is actief op sociale media. Wie je doelgroep dus ook is, ze zitten op sociale media en onze experts zorgen ervoor dat jouw bedrijf bij hen zichtbaar wordt.

Socialads Icon
  • Maureen Riley - Styling
    Ik had geen idee hoe online adverteren in zoekmachines werkte, maar het team van Youvia legde het helemaal uit. Klanten vinden mijn bedrijf nu als ze zoeken op specifieke termen in Google. Hierdoor ben ik echt meer geld gaan verdienen.
    - Maureen Riley, stylist en zelfstandig ondernemer Maureen Riley Styling

Wil jij adverteren op sociale media? Dit kun je van ons verwachten.

  1. Vul je gegevens in en geef aan wanneer je bereikbaar bent.
  2. Een van onze digitale coaches neemt contact met je op. Tijd voor uitgebreid advies!
  3. Samen bespreken jullie de mogelijkheden.
  4. Samen bepalen we jouw advertentiebudget o.b.v. doelgroep kenmerken, regio en advertentietype
  5. Alles naar wens? Dan maken we de offerte voor je in orde.
Plan hier een vrijblijvend adviesgesprek in

En je wordt binnen 1 werkdag teruggebeld!

Veelgestelde vragen

Wat is social media marketing?

Social media marketing is het gebruik van betaalde advertenties op Facebook en Instagram om de online aanwezigheid van jouw bedrijf te vergroten, wat helpt om de verkoop of het bezoek aan je bedrijf of website te stimuleren.

Wat kosten Facebook-advertenties?

De kosten van Facebook-advertenties verschillen per branche, tijdstip, dag van de week, campagnetype en meer, maar variëren meestal van een paar eurocent tot een paar euro per klik. Je zult merken dat je resultaten in de loop van de tijd beter worden naarmate het Facebook meer te weten komt over je doelgroep en aan wie je je advertenties het beste kunt laten zien.

Je kunt een budgetlimiet instellen in het advertentieplatform, zodat je niet te veel uitgeeft en je kunt Facebook zelfs vertellen om je advertenties tegen de beste prijs te pushen, zodat deze de juiste mensen op het juiste moment bereiken.

Kun je je eigen Facebook-campagnes maken?

Iedereen kan zijn eigen Facebook-campagnes en advertenties maken, maar of je daar de tijd en kennis voor hebt, is maar de vraag.  Als je jouw eigen campagne doet, optimaliseer je mogelijk niet zo effectief. Dat is zonde. Dit is waar een expert op het gebied van social media marketing je kan helpen de best mogelijke resultaten te behalen.

Kun je heel gericht adverteren via social media?

Met het adverteren op Facebook en Instagram kun je mensen heel gericht bereiken die in een stad, regio of land wonen, die onlangs een stad, regio of land hebben bezocht of die hebben gereisd. Zo verspil je je marketing euro’s niet aan de verkeerde doelgroep.

Heb je vragen?

Stel ze gerust. Onze digitale coaches staan voor je klaar!

Bel: 020-4086400
Stuur ons een bericht
Man 02

Inspiratie en advies

Ontdek onze kennisbank en laat je inspireren.

Join the club!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de beste online marketingtips.

Schrijf in