Wil je meer bezoekers naar je fysieke locatie trekken?

Dan is het cruciaal om je bedrijf ook online te richten op de lokale markt.

Uit onderzoek blijkt dat gebruikers steeds gerichtere zoekopdrachten uitvoeren, waarbij ongeveer de helft op zoek is naar een product of dienst in hun directe omgeving. Dit biedt enorme kansen voor bedrijven in de buurt. Het opvallen tussen de zoekresultaten voor specifieke trefwoorden binnen de regio en branche is essentieel om geen potentiële klanten te missen!

Echter ontbreekt er bij veel ondernemers vaak kennis, budget en tijd om in lokale SEO-strategie te investeren. Daarom bieden wij een toegankelijk alternatief voor de beginners in het vak van SEO-optimalisatie.

Met SEO Local profiteer je van:

1 Trial
Google Bedrijfsprofiel – de basis van lokale SEO

Wij maken een Google bedrijfsprofiel voor jou aan en/of verrichten nodige optimalisatie van de bestaande. Dat zorgt ervoor dat je lokale vindbaarheid in Google verbeterd wordt, en vergroot de kans dat je bedrijf opgenomen wordt in Google Local Pack bij organische zoekopdrachten.

2 Trial
Consistente lokale vermeldingen op meerdere platformen

Jouw bedrijfsgegevens (naam, adres, plaats, telefoonnummer) verschijnen op 40+ bedrijfsgidsen en digitale platformen zoals openingstijden.nl, goudengids.nl, Google Maps, Facebook. Wij houden het continu up-to-date, want alle bedrijfsvermeldingen worden makkelijk beheerd vanuit 1 systeem. Meer consistente en accurate informatie = meer klanten.

3 Trial
Persoonlijke aanpak

Met Youvia kies je voor een partner die écht naar je luistert. Onze toegewijde teamleden zijn experts in hun vakgebied en hebben ervaring in diverse branches. Wij staan klaar om jou persoonlijk te begeleiden naar het gewenste online resultaat.

4 Trial
Optimale service en flexibiliteit

Met onze diepgaande kennis zorgen we ervoor dat je altijd de juiste ondersteuning krijgt. Bovendien bieden we de mogelijkheid om eenvoudig te upgraden naar een uitgebreider pakket en om andere oplossingen toe te voegen wanneer dat nodig is.

5 Trial
Complete DIFM-oplossing

Wij nemen het werk uit handen zodat je je volledig kunt concentreren op wat je het liefst doet - ondernemen!

6 Trial
Keuze uit 2 pakketten

Met onze twee pakketopties kun je kiezen wat het beste bij jouw situatie en doelstellingen past.

SEO Local Basis

 • Onboarding call
 • Google Bedrijfsprofiel inrichten
 • Google Bedrijfsprofiel optimalisatie
 • Consistente bedrijfsvermeldingen op 40+ platformen: opzet en beheer
 • Jaarlijkse service call (niet bij SEO Plus)

SEO Local Plus

 • SEO Local Basis
 • 4 x per jaar postings op Google Bedrijfsprofiel
 • WebCheck App voor website monitoring
 • Verrijkt profiel op goudengids.nl
 • Plaatsing van reviews widget
 • Toegang tot rapportages

SEO Local in 4 stappen

 1. De kennismaking. Tijdens het intakegesprek bespreken onze SEO specialisten wat er nodig is om van start te gaan en verzamelen we alle benodigde informatie voor een succesvolle implementatie.
 2. Aan de slag. Onze SEO-specialisten doen alles wat nodig is om jouw zichtbaarheid in de lokale zoekresultaten te optimaliseren.
 3. Afhankelijk van het pakket plant de SEO specialist een vervolg contactmoment in of gaan wij aan de slag met het posten van berichten op jouw Google Bedrijfsvermelding.
 4. Maandelijks check-up voor SEO Local Plus abonnees. Elke maand ontvang je een rapportage met de resultaten.
Bel mij, ik wil meer informatie!

En je wordt binnen 1 werkdag teruggebeld

Join the club!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de beste online marketingtips.

Schrijf in