Onze online diensten en producten

Eerlijk is eerlijk: online marketing is niet voor iedere ondernemer even vanzelfsprekend. Daarom geven wij hieronder kort aan welke diensten en producten wij cruciaal vinden voor lokale ondernemers die online succes willen behalen.

Man Timmerwerk 02

Online marketing klinkt goed! Maar waar moet ik beginnen?

Zoekmachine optimalisatie (SEO)


Op de eerste pagina van Google en andere zoekmachines komen kan moeilijk zijn en met een reden. Google zorgt ervoor dat alleen de meest relevante resultaten als eerste worden weergegeven. Wanneer je op de eerste pagina van Google wordt weergegeven, krijg je een enorme boost in organisch zoekverkeer dat veel nieuwe leads, bezoekers en klanten kan opleveren.

Doordat SEO maand op maand voor groei zorgt, neemt je rendement toe. Dat zorgt voor lagere kosten per lead, bezoeker of klant. Je zorgt daarmee voor een effectievere inzet van je marketing budget.

Online Locatie Manager

Met één druk op de knop verschijnt jouw bedrijf op alle belangrijke sites, navigatie-apps, sociale media en meer. Waaronder de Telefoongids en Gouden Gids, Google Mijn Bedrijf, Facebook, TomTom, Openingstijden.nl en vele andere platformen. Jouw vermeldingen op deze online platformen zal jouw lokale rankings in Google, Bing en andere zoekmachines verbeteren.

Jouw bedrijf is zoveel meer dan alleen een bedrijfsnaam, het adres en je telefoonnummer, zoals openingstijden, feestdagen, adreswijzigingen, promotiefoto’s en nog veel meer. Zorg ervoor datjouw bedrijfsprofiel compleet is. Klanten weten dan altijd waarvoor en wanneer ze bij je terecht kunnen.

Adverteren op zoekmachines (SEA)

Bereik direct je doelgroep. Zodra jouw campagne live staat, verschijnen jouw advertenties bovenaan de zoekresultaten van Google en of Bing. Zoekmachine adverteren is ideaal als je een snelle groei voor jouw bedrijf wilt.

Als je campagnes op de juiste manier maakt (en dat doen wij voor je), kun je vanaf vrijwel de eerste dag leads genereren en websiteverkeer ontvangen. Naarmate de tijd verstrijkt en jouw advertenties worden geoptimaliseerd, krijg je nog meer resultaten.

Gouden Gids

Al jaren brengen we consumenten en bedrijven met elkaar in contact. In het begin met een papieren editie, sinds 2018 volledig digitaal. Met een team van betrokken, ervaren specialisten werken we dagelijks aan het up-to-date houden van onze database.

Voor consumenten betekent dat, dat ze snel en eenvoudig een bedrijf kunnen vinden in de buurt. Bedrijven en dienstverleners krijgen een podium om te vertellen wat ze bieden en waar ze voor staan.

Adverteren op sociale media

Veel bedrijven denken dat adverteren op sociale media zoals Facebook en Instagram alleen gaat over het krijgen van leads. Dat kan met het juiste pakket, maar het doel is vooral om jouw bedrijf hét bedrijf te maken dat opkomt bij mensen wanneer deze een dienst of product nodig hebben. Kortom: naamsbekendheid.

Veel bedrijven merken dat een leadgeneratiecampagne veel succesvoller en efficiënter is als ze al een merkbekendheidscampagne hebben uitgevoerd. Start daarom vandaag nog met het vergroten van uw online aanwezigheid op Facebook, Instagram en Messenger.

Beoordelingen (Reviews)

Het verhoogt je conversie met behulp van goede reviews.Maak je klanttevredenheidsscore overal zichtbaar op je website, in je e-mailingen en al je andere marketinguitingen, zodat nieuwe klanten op de hoogte zijn van je kwaliteit en dus eerder voor jou kiezen.

Eenvoudig reviews en beoordelingen aan je klanten vragen. Met het gebruiksvriendelijke reviewsysteem stuur je eenvoudig gepersonaliseerde uitnodigingen via e-mail, Whatsapp of SMS. Zo ontvang je meer reviews en beoordelingen. Automatische herinnering na 2 dagen wat leid tot 50% meer response.

Een professionele website

Websites zijn niet langer een luxe, ze zijn essentieel. 2021 bewees dat online zijn niet langer een luxe is om niet alleen als bedrijf te groeien, maar ook te overleven. We bouwen betaalbare, professionele en veilige websitediensten om ervoor te zorgen dat elk bedrijf van elke omvang niet alleen kan blijven handelen tijdens onverwachte situaties, maar ook kan groeien.

Als het bouwen van een professionele website zo eenvoudig en budgetvriendelijk is, is er geen excuus meer om niet online te zijn. Wil je meer weten over het bouwen van een goede website? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan met de website-experts van Youvia. Alles wordt voor je geregeld door de specialisten van Youvia. Vraag nu een vrijblijvende adviesgesprek aan of bel ons.

Wij zijn Youvia

Jouw digitale coach voor online succes.

Youvia USP Illustratie Onestopshop
One-stop-shop voor ondernemers

Van websitebouw tot adverteren in Google: bij ons vind je alle tools onder één dak.

Youvia USP Illustratie Tijdbesparend
Tijdbesparend

Je kunt het zelf doen óf uitbesteden. Zo houd jij tijd over om te ondernemen.

Youvia USP Illustraties Persoonlijk
Persoonlijke begeleiding

Iedere onderneming is anders. Daarom bieden onze digitale coaches altijd advies op maat.

Youvia Illustratie USP Producten Koppeling
Altijd een oplossing die bij jou past

Samen bekijken we welke oplossing het beste bij je huidige situatie past.

Dit mag je van ons verwachten

Youvia staat voor met speels gemak online succes behalen, door advies op maat, goede tools en goede service.

Youvia USP Illustratie Onestopshop
Alle tools onder één dak

Van SEO tot marketplaces: Youvia is een one-stop-shop voor ondernemers.

Youvia USP Illustratie Tijdbesparend
We nemen werk uit handen

Je kunt het zelf doen, óf uitbesteden. Zo houd jij tijd over om te ondernemen.

Youvia USP Illustraties Persoonlijk
We geven advies op maat

Iedere onderneming is anders, en daar passen we ons advies op aan.

Illustratie
  • Shoppingplaces Usecase Square
    Vanaf het moment dat ik Youvia Shoppingplaces inzette, moest ik plotseling dubbel zoveel pakketjes versturen! En dat betekent dubbel zoveel winst.
    - Wil Hoens, Eigenaar De Stoffeerder

Inspiratie en advies

Ontdek onze kennisbank en laat je inspireren door andere ondernemers.

Heb je vragen?

Stel ze gerust. Onze experts zitten er klaar voor!

Bel: 020-4086400
Stuur ons een bericht
Man 04

Join the club!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de beste online marketingtips.

Schrijf in