Facebook koppelen aan je Netwerkprofiel

Facebook Koppelen Aan Je Netwerkprofiel

How-to over Netwerkprofiel

Met je Netwerkprofiel heb je controle over je bedrijfspresentatie op belangrijke websites. Onderdeel is een koppeling met je Facebookbedrijfspagina. In deze 'How to's' lees je hoe je dit doet. De volledige how to kunt je onderaan deze pagina downloaden.

Wat heb je nodig voor je begint?

  • Een Facebookaccount
  • Een Facebookbedrijfspagina
  • Je gebruikersnaam en je wachtwoord voor de beheeromgeving van je profiel bij Youvia


Stap 1: Netwerk koppelingen openen

Ga naar selfservice.youvia.nl en log in met uw gebruikersnaam en wachtwoord Ga op uw profielpagina naar het tabblad 'Netwerkkoppelingen' Klik in de tabel bij Facebook op 'Koppel account'.

Stap 2: Facebookbedrijfspagina koppelen

Log n met het Facebookaccount waarmee je de Facebookbedrijfspagina beheert. Je ziet nu een scherm met de tekst 'Youvia Netwerkprofiel ontvangt de volgende gegevens: jouw openbaar profiel en vriendenlijst'. Klik hierop 'OK'. Nu krijg je een scherm te zien met de tekst 'Youvia Netwerkprofiel wil namens jou berichten op Facebook plaatsten'. Klik ook hier op 'OK'. Tot slot ziet u een scherm met de tekst 'Youvia Netwerkprofiel wil je pagina's beheren'. Je klikt op 'OK' en gaat vervolgens automatisch terug naar je Netwerkprofielpagina. Klik vervolgens in de tabel bij Facebook op 'Koppel profiel'. Er opent een venster met de Facebookbedrijfspagina('s) waar je beheerder van bent.  Selecteer de bedrijfspagina die je wilt koppelen en klik op 'Koppelen'. Je Facebook pagina is nu gekoppeld.