Websites zijn niet langer een luxe, ze zijn essentieel.


2021 bewees dat online zijn niet langer een luxe is om niet alleen als bedrijf te groeien, maar ook te overleven. We bouwen betaalbare, professionele en veilige websitediensten om ervoor te zorgen dat elk bedrijf van elke omvang niet alleen kan blijven handelen tijdens onverwachte situaties, maar ook kan groeien. Als het bouwen van een professionele website zo eenvoudig en budgetvriendelijk is, is er geen excuus meer om niet online te zijn. Wil je meer weten over het bouwen van een goede website? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan met de website-experts van Youvia.

Wat maakt een goede website?


Vroeger moest je gewoon een website hebben. Nu moet je website voldoen aan de best practices van zoekmachines en gebruikerservaringen om zelfs maar gevonden te worden. Ook met je website voldoen aan steeds strengere regelgeving. Maar wat betekent dit?

 • Een goede website is:
 • Mobiel vriendelijk.
 • Gebruikersvriendelijk.
 • Grondig en kwaliteit met inhoud.
 • Veilig en snel.
 • AVG proof.

Alles wordt voor je geregeld door de specialisten van Youvia. Vraag nu een vrijblijvend adviesgesprek aan aan of bel ons.

Waarom responsive ontwerp zo belangrijk is?


Met een responsief ontwerp zorgen onze webdesigners en -ontwikkelaars ervoor dat een website op elke computer, tablet of mobiel apparaat kan worden gebruikt en goed leesbaar is.

Google, Bing en andere zoekmachines willen hun gebruikers alleen webpagina's tonen die veilig en gebruiksvriendelijk zijn. Onderdeel hiervan is een gebruiksvriendelijk websiteontwerp. Alles: van jouw lettertype en letterkleur, plaatsing van afbeeldingen, pop-ups, knoppen of mensen met een visuele beperking de site kunnen gebruiken en meer hebben invloed hierop.

Het goede is dat onze responsieve website-ontwerpspecialisten bij Youvia het allemaal voor je regelen. Vraag nu een vrijblijvend adviesgesprek aan aan of bel ons.

Waarom een website laten maken door Youvia?

YOUVIA WEBSITES 3
Inclusief supersnelle, veilige hosting

Alle door Youvia gebouwde websites zijn inclusief supersnelle, veilige websitehosting en -beheer. Zoekmachines houden ervan, waardoor je zonder enige moeite vanzelf al wat hoger in de zoekresultaten zichtbaar wordt.

Youvia Illustratie USP Producten Koppeling
Leesbaar op alle apparaten

Als wij een website voor je bouwen, is hij volledig responsive. Dit betekent dat de website op alle apparaten, dus ook op mobiele apparaten, snel laadt en uitstekend leesbaar is.

Youvia Illustratie USP Producten Inzage
Altijd advies van ervaren experts

Tijdens het bouwen van een website en lang daarna, heb je je toegang tot onze experts om je te ondersteunen en te begeleiden. 

YOUVIA SEO 5
Eenvoudig te onderhouden

Aan de achterkant gebruiken we een CMS. Zo kun je zelf je website bijhouden en ben je niet van ons afhankelijk. Natuurlijk zijn we er voor je, als je ons wel nodig hebt.

Youvia Illustratie USP Producten Ondersteuning
Ervaring die telt

Onze digitale coaches bouwden al voor meer dan 10.000 ondernemers een professionele website. Da’s ervaring die telt.

YOUVIA SPEELSGEMAK 4
Altijd en overal toegang tot rapportages

Met onze websites heb je gratis toegang tot een online dashboard. In dit dashboard kun je alle statistieken en trends zien om te weten of de website goed werkt voor jouw bedrijf of dat deze ondersteuning nodig heeft van andere online marketing oplossingen.

YOUVIA WEBSITES 3

Dit is hoe wij een nieuwe website voor jou bouwen

 1. Vul je gegevens in en geef aan wanneer je bereikbaar bent.
 2. Een van onze digitale coaches neemt contact met je op om samen alle mogelijkheden te bespreken.
 3. Er vindt een één-op-één gesprek plaats met jouw digitale coach om jouw ideeën voor het ontwerp, de inhoud, de functies en meer van jouw website uiteen te zetten.
 4. Vervolgens is het aan onze deskundige content schrijvers, ontwerpers en ontwikkelaars om jouw wensen voor de website waar te maken.
 5. Wanneer jouw website gereed is, sturen we je een link om jouw website voor het eerst te bekijken, eventuele wijzigingen aan te vragen en je feedback te krijgen.
 6. Pas als je ons vertelt dat je helemaal tevreden bent met je nieuwe website, zetten we deze live en ontvang je maandelijks een rapportage
Vraag een vrijblijvend website-adviesgesprek aan

En je wordt binnen 1 werkdag teruggebeld

e-book beter lokaal gevonden
e-book beter lokaal gevonden

Beter lokaal gevonden worden?
Download het e-book met onze tips.

De ultieme gids gemaakt voor MKB-ondernemers die graag voorlopen op hun concurrenten.

Veelgestelde vragen

Heeft mijn bedrijf echt wel een website nodig?

Ja, elk bedrijf heeft een website nodig, ongeacht de grootte of je nu morgen voor het eerst jouw deuren opent of al meer dan 100 jaar actief bent. Naast de 83% van de consumenten die vinden dat bedrijven een mobiel-responsieve website moeten hebben, is een website ook onmisbaar voor het succes voor je bedrijf. 

Corona en alle daarbij komende maatregelen dwongen ons allemaal online te gaan, zelfs degenen die liever persoonlijk winkelden, moeten erop kunnen vertrouwen dat ze producten en diensten online konden vinden. Met een website voor jouw bedrijf, hoe klein of groot ook, laat je weten dat je open bent, welk aanbod je hebt, jouw beschikbaarheid en meer. 

Zelfs persoonlijke ondernemers, zoals kappers en nagelstudio's, zijn begonnen met het online verkopen van producten en doe-het-zelfpakketten om hun bedrijf toekomstbestendig te maken.

Kan ik mijn website in de toekomst uitbreiden?

Extra pagina’s, een afspraakmodule, lead generatie opties, een webshop? Alles kan altijd worden toegevoegd. 

En heeft je website extra ondersteuning nodig om nog meer voor je bedrijf te betekenen, dan hebben we tal van andere online marketing oplossingen, zoals zoekmachine-optimalisatie (SEO), adverteren op zoekmachines als Google (SEA) of adverteren op sociale media in huis.

Ook daarvoor zit je goed bij Youvia.

Waarom moet ik maandelijks betalen voor een website?

Er kunnen een paar verschillende goede redenen. De maandelijkse kosten zijn voor de supersnelle, veilige websitehosting, het beheer van je website en de continue support. Verder zorgen we er uiteraard voor dat de website altijd voldoet aan de regels van de AVG (standaard SSL-beveiliging, privacy en cookiestatement).

Is het niet goedkoper om mijn eigen website te bouwen?

Hoewel het soms goedkoper lijkt om je eigen website te bouwen, ben je hier misschien niet zo handig in en kost het je toch nog veel tijd. De kwaliteit van jouw website heeft op vele manieren invloed op je online aanwezigheid, onder andere het effect van zoekmachineoptimalisatie, de kosten van uw Google Ads.  

Om een ​​goede website te bouwen, moet deze specifiek met gebruikers in gedachten worden gemaakt, rekening houdend met inhoud, webdesign, ontwikkeling en je webhosting.  

Dit is waar Youvia je helpt en ontzorgt, zodat jij kunt doen wat je het liefst doet: ondernemen.

Heb je vragen?

Stel ze gerust. Onze digitale coaches staan voor je klaar!

Bel 020-4086400
Stuur ons een bericht
Man 02

Inspiratie en advies

Ontdek onze kennisbank en laat je inspireren.

Join the club!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de beste online marketingtips.

Schrijf in