De app voor ondernemers die snel zélf de meeste resultaten uit hun online aanwezigheid willen halen


Een goedwerkende, SEO-vriendelijke website is cruciaal voor online succes. WebCheck is een SEO-oplossing in je zak: de complete en gebruiksvriendelijke tool die je een totaalbeeld geeft van je online aanwezigheid.

Met WebCheck krijg je inzicht in verschillende aspecten waaronder de prestaties van je website, de nauwkeurigheid van je bedrijfsgegevens online en je online reputatie. Met deze informatie kun je gerichte verbeteringen doorvoeren. WebCheck vertelt jou hoe je aan de slag moet!


WebCheck is all-in-one:

  • Identificeert de zwakke punten van je website waar je aan kunt werken
  • Controleert bedrijfsgegevens en vermeldingen online zodat je klanten altijd actuele informatie over jouw bedrijf vinden
  • Meet hoe klanten je bedrijf ervaren: een up-to-date overzicht van de beoordelingen, wat waardevolle kennis biedt om te groeien
  • Vergelijkt je online prestaties met die van je concurrenten
  • Biedt direct bruikbare adviezen om je website prestaties te verbeteren volgens je behoeften
  • Makkelijk, snel, overzichtelijk
Slechts € 10,- per maand. Meer weten ->
Dashboard Trial Small

Met WebCheck loop je nooit meer achter

Jouw website is nooit af en blijft samen met je bedrijf in ontwikkeling. Dat betekent dat je website continu toezicht nodig heeft om de gewenste resultaten – bezoekers, reservaties - te behalen. WebCheck vormt de perfecte aanvulling voor al het harde werk dat er al in je website is gestoken!

Uptime Trial

Websitemonitoring en optimalisatie

Door continu je website te monitoren, spoort de app verschillende knelpunten op die de positie van je website in de zoekresultaten kunnen beïnvloeden. WebCheck biedt inzichten in een tal van SEO-componenten: zowel technische optimalisaties (gebroken links, snelheid, veiligheid, backlinks naar je website) als content (spelfouten en blogartikelen).

Zoekwoorden Trial

Zoekwoordenanalyse en aanbevelingen

WebCheck houdt bij wat je positie is in de zoekresultaten van belangrijke zoekmachines en waarschuwt je wanneer die achteruitgaat. Zo houdt de tool rekening met de zoekwoorden waarop je wilt dat je bedrijf door de juiste doelgroep gevonden wordt. Check welke posities jouw relevante zoekwoorden in Google hebben en of ze door de concurrenten ook gebruikt worden.

YOUVIA CHECK 2

Houd je concurrenten in de gaten

WebCheck meet je prestaties ten opzichte van je concurrenten onafhankelijk en objectief, zoals alleen een computer dat kan. De app stelt zelfs verrassende strategieën voor! Zo krijg je een duidelijk beeld van verbeteringen in je zoekwoorden, reviews of vermeldingen om voorsprong op je concurrenten te nemen.

Bedrijfsvermeldingen Trial

Consistentie van bedrijfsvermeldingen

Ontdek waar jouw bedrijf vindbaar is op het internet en hoe je dit verbetert. Zo zie je hoe consistent jouw bedrijfsgegevens zijn op een aantal bedrijfsgidsen en platformen.

YOUVIA REVIEWS 2

Online reputatie

WebCheck scant beoordelingen van je bedrijf online. Bekijk het aantal en de scores van de verschillende reviews over jouw bedrijf op verschillende online platformen.
Dashboard Trial Small

WebCheck zet je aan tot actie!

Met WebCheck heb je een slimme oplossing in handen om gemakkelijk je website zelf te optimaliseren, je positie in Google én je klantenloyaliteit te verhogen. Handig, maar wat betekent dit concreet?

  • Proactieve waarschuwingen en notificaties voor het verbeteren van je website
  • Relevant bruikbaar advies om je knelpunten op te lossen
  • Gedetailleerde wekelijkse rapportages met daarin alle opmerkingen en suggesties (ook per e-mail gestuurd)

Inspiratie en advies

Lees onze relevante blogs en laat je inspireren

Join the club!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de beste online marketingtips.

Schrijf in