De Gouden Gids is al decennialang een begrip in binnen- en buitenland

Al jaren brengen we consumenten en bedrijven met elkaar in contact. In het begin met een papieren editie, sinds 2018 volledig digitaal. Met een team van betrokken, ervaren specialisten werken we dagelijks aan het up-to-date houden van onze database. Voor consumenten betekent dat, dat ze snel en eenvoudig een bedrijf kunnen vinden in de buurt. Bedrijven en dienstverleners krijgen een podium om te vertellen wat ze bieden en waar ze voor staan.

Dit mag je van de Gouden Gids verwachten:

YOUVIA REVIEWS 1
Zeer groot bereik

Wist je dat goudengids.nl meer dan 3,5 miljoen bezoekers per jaar ontvangt? Dat biedt heel veel kansen om op te vallen onder potentiële klanten!

Youvia Illustratie USP Producten Inzage
Relevant bezoek

Met een advertentie op goudengids.nl weet je zeker dat je klanten aanspreekt die op het punt staan om een product of dienst aan te schaffen.

Youvia Webshop Illustratie 02
Altijd de juiste plek

Goudengids.nl is opgedeeld in regio’s, rubrieken en handige trefwoorden. Jij bepaalt zelf binnen welke je wilt opvallen.

Youvia Illustratie USP Producten Ondersteuning
Hoge ranking

De Gouden Gids scoort hoog in de zoekresultaten van Google en andere zoekmachines. Daar profiteer jij van mee.

Youvia Illustraties Domeinhosting 04
Altijd up-to-date

Je kunt zelf altijd en overal real time je gegevens updaten en aanpassen. Eenvoudig, snel en zo vaak je maar wilt.

YOUVIA SPEELSGEMAK 1
Wij helpen je!

Heb je bepaalde wensen? Of kom je er even niet uit? Onze accountmanagers staan met hun online expertise altijd klaar om je te helpen.

Man Uit Beeldscherm
Logo Goudengids Zonder Achtergrond

Bekijk www.goudengids.nl voor meer informatie of zoek je antwoord
tussen de Veelgestelde Vragen.

Wil jij aan de slag met de Gouden Gids?

  1. Vul je gegevens in en geef aan wanneer je bereikbaar bent.
  2. Een van onze digitale coaches neemt contact met je op. Tijd voor uitgebreid advies!
  3. Samen bespreken jullie de mogelijkheden.
  4. Alles naar wens? Dan maken we de offerte voor je in orde.
Plan hier je gratis adviesgesprek in

En je wordt binnen 1 werkdag teruggebeld!

Inspiratie en advies

Ontdek onze kennisbank en laat je inspireren.

Waarom zou ik op de Gouden Gids willen staan?

Goudengids.nl wordt in de toekomst uitgebreid met handige functionaliteiten en zal daarmee een onverslaanbare online positie gaan innemen. Vanuit Youvia gaan we dat bovendien via alle mogelijke kanalen promoten. Het resultaat: voor jouw onderneming nóg meer vertoningen dan voorheen en een grotere kans om nieuwe klanten te werven.

Waarom wordt De Telefoongids weer de Gouden Gids?

De Gouden Gids is al 140 jaar een iconisch en sterk merk met een hoge naamsbekendheid. De online goudengids wordt dan ook dé nummer 1 van Nederland voor het zoeken naar bedrijven. Als onderdeel daarvan gaan we het platform bekender maken onder de Nederlandse consumenten. Met deze switch gaan we het zoeken op bedrijven weer belangrijker maken.

Ik heb ook een bedrijfsprofiel op netwerk of online locatie manager. Wat is dat? 

Naast een vermelding op De Telefoongids en Gouden Gids wordt door een bedrijfsprofiel op netwerk of online locatie manager jouw online zichtbaarheid vergroot door een consistente en professionele vermelding bij de belangrijkste zoekmachines, andere online bedrijfsgidsen, navigatie-apps, sociale media en meer. Het zorgt ervoor dat jouw bedrijfsprofiel altijd up-to-date blijft. Het zal jouw ranking in Google, Bing en andere zoekmachines nog verder verbeteren, waardoor je eerder door nieuwe klanten wordt gevonden.

Afhankelijk van je pakket, werk je eenvoudig aan je online reputatie door je klanten eenvoudig te vragen om een online review. Lees verder op https://www.youvia.nl/digitale-oplossingen/online-locatie-manager

Kan ik nóg beter gevonden worden op de Gouden Gids?

Jazeker, wij bieden mogelijkheden om jouw profiel tegen extra betaling hoger te positioneren of in externe rubrieken, steden of regio's te plaatsen. Ook kun je er voor kiezen om je profiel uit te breiden, zodat je meer opties hebt. Ons advies is: zorg er in eerste instantie voor dat je profiel er goed voor staat voordat je dit doet. Dat kan via jouw account in Mijn Youvia.

Om in te loggen scroll je naar boven en klik je rechts bovenin op 'Inloggen'.

Heb je vragen?

Stel ze gerust. Onze digitale coaches staan voor je klaar!

Bel: 020-4086400
Stuur ons direct een bericht
Man 02

Join the club!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de beste online marketingtips.

Schrijf in