Waarom je SEO nodig hebt voor je website

SEO doe je als ondernemer niet omdat je het leuk vindt, nee het levert waarde op voor jouw bedrijf. Dit is waarom je SEO moet overwegen.

Youvia What To Expect 02
68% van alle klikken vinden plaats op de eerste pagina

Op de eerste pagina van Google en andere zoekmachines komen kan moeilijk zijn en met een reden. Google zorgt ervoor dat alleen de meest relevante resultaten als eerste worden weergegeven. Wanneer je op de eerste pagina van Google wordt weergegeven, krijg je een enorme boost in organisch zoekverkeer dat veel nieuwe leads, bezoekers en klanten kan opleveren.

Youvia What To Expect 04
Leads uit organisch verkeer, converteren 8x meer

Consumenten die zoeken naar bedrijven, producten of diensten slaan advertenties vaak over en hebben meer vertrouwen in de bedrijven die onbetaald hoger staan in de resultaten van zoekmachines. 

Youvia What To Expect 01
Lagere kosten per lead

Doordat SEO maand op maand voor groei zorgt, neemt je rendement toe. Dat zorgt voor lagere kosten per lead, bezoeker of klant. Je zorgt daarmee voor een effectievere inzet van je marketing budget.

YOUVIA SEO 6

Onze SEO (zoekmachine optimalisatie) pakketten

Voor zoekmachineoptimalisatie (SEO) is geen standaard oplossing. Om ervoor te zorgen dat we alle bedrijven kunnen helpen, richten onze SEO-pakketten zich op bedrijven met een lokaal, regionaal en nationaal verzorgingsgebied.

SEO pakketten voor lokale bedrijven

Onze SEO-pakketten voor lokale bedrijven zijn betaalbaar en toch effectief met alle contentcreatie, zoek- en trefwoordonderzoek en al het andere dat je nodig hebt om jouw zoekresultaten te verbeteren.

SEO pakketten voor regionale bedrijven

Regionaal opererende bedrijven hebben over het algemeen wat meer concurrentie en vereisen meer SEO inspanningen. Met onze regionale SEO-pakketten kun je op meer zoekwoorden targeten, meer content produceren en meer om jouw positie in zoekmachines te verbeteren

SEO pakketten voor nationale bedrijven

De concurrentie is groot wanneer je landelijk je diensten of producten aanbiedt. Om een hoge positie, pagina 1 van Google is een must, te verwerven zijn veel SEO inspanningen nodig. Met onze nationale SEO-pakketten krijg je niet alleen een complete website optimalisatie, kun je op nog meer zoekwoorden targeten en wordt er nog meer content voor je geproduceerd om jouw positie in zoekmachines te verbeteren.

Wat is inbegrepen in onze SEO-pakketten

Bij Youvia werken we met op maat gemaakte SEO-oplossingen die passen bij jouw budget en de doelen van jouw bedrijf. Welk pakket je ook nodig hebt, je ontvangt:

  • Een uitgebreide audit van jouw website, inclusief een intakegesprek
  • Content voor je website, inclusief blogs
  • Een zoekwoorden onderzoek, inclusief selectie
  • Maandelijkse rapportage, toegang tot de rapportage via Mijn Youvia
  • Optimalisatie door één van onze SEO-experts
Vraag een vrijblijvende SEO check aan

Wil jij online beter vindbaar zijn?

  1. Plan jouw persoonlijke adviesgesprek
  2. Een van onze digitale coaches neemt contact met je op. Tijd voor uitgebreid advies!
  3. Samen bespreken jullie de mogelijkheden.
  4. Alles naar wens? Dan maken we de offerte voor je in orde.
Plan nu je SEO-adviesgesprek in

e-book lokaal goed gevonden
e-book lokaal goed gevonden

Beter lokaal gevonden worden?
Download het e-book met onze tips.

De ultieme gids gemaakt voor MKB-ondernemers die graag voorlopen op hun concurrenten.

Veelgestelde vragen

Waarom is SEO juist nu belangrijk?

Het online zoeken naar bedrijven, diensten en producten wordt steeds gebruikelijker. Door daar nu op in te springen met SEO (zoekmachine optimalisatie) zorg jij ervoor dat je goed gevonden wordt én blijft.

Wat doen jullie allemaal in een SEO-campagne?

Zoekmachineoptimalisatie is al het werk dat wij doen om jouw website goed vindbaar te maken. Bijvoorbeeld het verhogen van de relevantie en het vergroten van het online vertrouwen. Alles met als doel dat jouw website op de eerste pagina van Google zichtbaar wordt.

Hoeveel uren besteden jullie aan de SEO-campagne?

Onze experts adviseren jou hoeveel werk er nodig is. Dit is uiteindelijk afhankelijk van je concurrentie en de regio waarin je online gevonden wilt worden. Hoe meer uren jij afneemt, hoe meer werk wij kunnen doen en hoe groter de kans dat je goed gevonden wordt.

Ontvang ik een rapportage over mijn SEO-campagne?

Jazeker. Via MijnYouvia heb je direct toegang tot de Rapportagetool en het Dashboard van je lopende SEO-campagne. Hierin zie het resultaat van je zoekwoord(en) en de werkzaamheden die per maand uitvoeren. Heel overzichtelijk.

Hoe koppel ik mijn Google Analytics aan het SEO-dashboard in Mijn Youvia?

Heel eenvoudig. Ga naar https://launchpad.youvia.nl/seo/dashboard. Volg dan de volgende stappen: Analytics → Analytics instellen → Single Google-account → Connect.
Selecteer de juiste gebruiker en klik weer op Connect. Dat is alles! Mocht het niet lukken, bel ons gerust of stuur een WhatsApp naar de klantenservice. We staan voor je klaar!

Heb je vragen?

Stel ze gerust. Onze digitale coaches staan voor je klaar!

Bel: 020-4086400
Stuur ons een bericht
Man 02

Inspiratie en advies

Ontdek onze kennisbank en laat je inspireren.

Join the club!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de beste online marketingtips.

Schrijf in