Online succes: Youvia in de Emerce100

Emerce Team Foto

Trots! Youvia staat dit jaar in de Emerce100: de top 100 beste bedrijven in e-business, in de categorie digital marketingbureaus groot. Dat betekent dat Youvia dus één van de beste keuzes is als je aan de slag gaat met online marketing.
De 16e editie van de Emerce100

De Emerce100 is een jaarlijkse uitgave van , hét belangrijkste multimediaplatform voor ondernemers in de e-business en online marketing. In de Emerce100 worden de best presterende bedrijven in de e-business en marketingbranche van het afgelopen jaar gepresenteerd. 

De samengestelde lijst biedt ondernemers die willen starten of groeien met hun online marketing of e-business houvast bij het selecteren van een bureau, maar laten ook de concurrentie zien welke kapers er op de kust liggen. Het is dus ieder jaar weer spannend wie er in de Emerce100 komen te staan.

Van 998 bedrijven naar 100 uitblinkers 
Voor de samenstelling van de lijst wordt gewerkt met een extern onderzoeksbureau, Motivaction. In 2021 hebben Emerce en Motivaction 998 bedrijven beoordeeld aan de hand van relevante marktinformatie en ingedeeld in verschillende categorieën. Van alle beoordeelde bedrijven hebben 100 toppers de Emerce100-lijst behaald. Youvia is daar één van.

Wij vallen in de categorie Digital Marketingbureaus Groot, vanwege onze omvang en de hoeveelheid klanten die we bedienen. Als bedrijf richten we ons op kleine en MKB ondernemers, dit maakt ons dan ook anders dan de andere namen in deze categorie. Want hoe groot of klein jouw bedrijf ook is, bij Youvia helpen we graag met het bereiken van meer online succes. En de Emerce100 bewijst dat je op onze kennis mag én kan vertrouwen!

Wil je meer lezen over hoe we bij Youvia ondernemers helpen met hun online marketing? Lees dan ook het interview met onze CEO, Raymond van Eck op Cstories.nl, of bekijk onderstaande video's.


Even sparren?

Wil je een keer sparren met een online marketing expert van Youvia?

Maak een gratis afspraak.