Social media iconen toevoegen aan je website

Sociale Media Iconen Toevoegen Aan Je Website

How to over social icons

Met je website wordt je bedrijf online goed gevonden. Het is als het ware een online visitekaartje voor je (potentiële) klanten. Ben je ook actief op social media? Dan is het goed om deze kanalen te verbinden aan je eigen site. Zo geeft je jouw bezoekers de mogelijkheid om je ook via andere kanalen te volgen. En interessante content zoals artikelen of een hele pagina met hun contacten te delen. Op die manier breidt je zelf eenvoudig je bereik uit. In deze how to wordt stap voor stap uitgelegd hoe je dit doet.

Stap 1: Inloggen

Ga naar www.youviawebsites.nl om in te loggen in het contentmanagementsysteem (CMS) waarin je website gebouwd is. Log in met je gebruikersnaam en wachtwoord. Daarna kom je op de pagina waar je jouw website kuntbewerken en resultaten kunt bekijken.

Stap 2: Klik op 'Website'

Je vindt de knop 'Website' in de grijze balk bovenaan de pagina, als tweede knop van links. Zodra je in de content editor bent, ga dan naar 'Site instellingen' en dan 'Globale Footer'.Stap 3: Open in een ander tabblad je social media pagina's

Zodra je jouw social media pagina's geopend hebt (bijvoorbeeld Facebook), kopieer dan de link vanuit de URL.