Youvia CEO Raymond van Eck kondigt vertrek aan

Ontwerp Zonder Titel (7)

Amsterdam, 25 juli 2023 – Raymond van Eck, CEO bij Youvia (voorheen DTG en bekend van de Gouden Gids en De Telefoongids), maakt vandaag bekend te stoppen bij Youvia. Na een dienstverband van drieënhalf jaar slaat hij vanaf 1 september 2023 een nieuwe weg in en focust zich op het vervolgen van zijn carrière buiten Youvia. Zijn werkzaamheden en verantwoordelijkheden worden overgedragen aan Jon Martinsen, CEO bij FCR Media Group.

De afgelopen jaren is onder leiding van Van Eck de digitale transitie van DTG naar Youvia doorgevoerd, inclusief de herintroductie van de Gouden Gids. Het is voor ondernemend Nederland inmiddels duidelijk dat Youvia de one-stop-shop voor online marketing activiteiten is. Een ander hoogtepunt was de komst van FCR Media Group als nieuwe eigenaar in maart 2022. “Met een gerust hart en vol vertrouwen draag ik Youvia nu over aan FCR Media Group. Na de succesvolle integratie en een stevig fundament te hebben gelegd, is het voor mij tijd voor een nieuwe uitdaging,” aldus Van Eck.

Waardering voor het harde werk
“Namens FCR Media Group wil ik Raymond van harte bedanken voor zijn tomeloze inzet de afgelopen tijd. Raymond heeft Youvia met succes geleid naar een onderneming die na de overname van vorig jaar naadloos kon worden geïntegreerd in de bredere FCR Media Group. Wij waarderen zijn harde werk en kijken daardoor dan ook met vertrouwen naar de toekomst van Youvia als onderdeel van onze groep,” vertelt Jon Martinsen, CEO bij FCR Media Group.

Tour de Youvia
Van Eck gaat zich richten op het starten van een nieuwe uitdaging. “Maar eerst ga ik nog volle bak door bij Youvia om te zorgen dat alles is afgerond voordat ik vertrek. Bovendien heb ik ook mijn energie nodig om eind augustus als afscheid een ‘Tour de Youvia’ van ruim 300 kilometer op de racefiets te fietsen. Ik ben van plan om in een dag langs al onze vestigingen in Nederland te fietsen om van alle Youvianen persoonlijk afscheid te nemen”, aldus Van Eck met een knipoog.

Vrouw 04

Iedere onderneming is anders. Daarom geven wij graag online marketingadvies op maat.

Onze online marketingspecialisten zoeken geheel vrijblijvend voor je uit welke online marketingoplossing het beste bij de situatie van jouw bedrijf past.