Youvia prijkt ook komend seizoen op shirt van vrouwenvoetbalclub uit Rwanda

Ontwerp Zonder Titel (6)

Persbericht

Amsterdam, 14 juni 2023 - Het Nederlandse Youvia (voorheen DTG en bekend van de Gouden Gids en De Telefoongids) en de Rwandese vrouwenvoetbalclub Young Victory Athletics (YOUVIA WFC) verlengen hun sponsorshipdeal met een jaar. De vrouwenvoetbalclub is opgericht in 2012 komt komend seizoen uit in de Women National League. Per toeval kwamen beide partijen vorig jaar met elkaar in contact, omdat ze dezelfde naam hebben. YOUVIA WFC was toen op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor en vond deze in het Nederlandse Youvia.


Raymond van Eck, CEO van Youvia, vertelt over het sponsorship: "Vanuit onze medewerkers is aangegeven om vaker stil te willen staan bij Corporate Social Responsibility. Door middel van het sponsoren van vrouwenvoetbalclub YOUVIA WFC geven we hier gehoor aan. Daarnaast is het ook een dikke knipoog naar het verleden waar we als Gouden Gids Feyenoord in de jaren ’80 en het Nederlandse voetbal in de jaren ’90 en begin ’00 sponsorden. Maar belangrijker nog is de bijdrage aan inclusiviteit. Het geeft invulling aan zowel gelijkheid in sport (vrouwenvoetbal) en vooral ook vrouwenrechten. We vinden het belangrijk een duurzame impact te maken. YOUVIA WFC heeft een bijzonder mooie en grote impact op de community bijvoorbeeld door scholarships voor meisjesonderwijs en we vinden het erg mooi dat we hier een bijdrage aan kunnen leveren."

Dankbaar

Ndarama Mark, CEO en Founder van YOUVIA WFC: “We zijn meer dan dankbaar voor deze voortdurende samenwerking met onze gewaardeerde hoofdsponsor. Youvia heeft een belangrijke rol gespeeld bij het realiseren van onze dromen en ambities om vrouwen en meisjes in hun kracht te zetten door middel van sport. Met de niet-aflatende steun en het vertrouwen van Youvia in onze visie, bereiken we zeker nog grotere hoogten en prestaties het komende seizoen”.

Meer over onze sponsorshipdeal: